Upp till 500 000:-
Samla dyra lån
Svar inom 24h
Läs mer
Gratis ansökan
Upp till 500 000:-
Svar inom 7 minuter
Samla tidigare lån
Läs mer
Gratis ansökan
Upp till 350 000:-
Dubbel bonus med Ica kort
Lös dyra krediter
Läs mer
Gratis ansökan
Upp till 500 000:-
Samla lån
Ingen säkerhet
Läs mer
Gratis ansökan

Myloan.se är en jämförelsetjänst för privatlån och även en låneförmedlare vilket i korthet betyder att de hjälper att koppla samman långivare med låntagare. De står under Finansinspektionens tillsyn och det gör att de är licensierade att utföra den här typen av kreditrådgivning. Man kan få deras hjälp antingen med hjälp av Myloan.se hemsida eller så kan man ringa och få hjälp direkt av deras kunniga kreditrådgivare.

Då Myloan.se inte lånar ut några pengar själva utan enbart kopplar samman långivare med en låntagare så är det enklare att med hjälp av Myloan.se att få en klar översikt över vilka privatlån man kan få. Något som inte är lika enkelt om man istället letar efter samma information själv på nätet och är helt enkelt ett mer effektivt sätt att ansöka om ett privatlån på. Beroende på ens finansiella situation så kommer man uppleva att bankerna och finansinstituten slåss med varandra om att erbjuda dig som låntagare det bästa lånet möjligt. På det här sättet så slipper man som låntagare att leta runt och läsa olika långivarens krav och annat utan Myloan.se sköter hela den här biten.
Det blir helt enkelt mycket enklare att låna pengar om man använder sig Myloan.se mot om man istället använder sig av olika privatlångivare.

Betalningsanmärkningar
Myloan.se sköter ingen utlåning själva utan kopplar som sagt bara samman en långivare med en låntagare och det gör att även en låntagare med betalningsanmärkningar kan ansöka om ett privatlån. Men sen är det upp till de olika bankerna och finansinstituten som finns och som samarbetar med Myloan.se att acceptera den ansökan. Därför finns det inget hinder från att en potentiell låntagare använder sig av Myloan.se men det kommer inte finnas lika många banker eller finansinstitut som är villiga att låna ut pengar. Därför ska man vara beredd på att det inte är speciellt enkelt att få ett privatlån med lika låg ränta om man har betalningsanmärkningar som om man saknat dessa. Men det finns som sagt inget krav på att en som ansöker om ett lån hos Myloan.se inte får ha några betalningsanmärkningar.

Däremot så får man inte ha något skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten då det vid skrivande stund inte finns några långivare inom privatlån som accepterar detta. Det spelar inte någon roll hur stort det skuldsaldot är utan man får helt enkelt inte ha något skuldsaldo för att kunna få en låneansökan beviljad. Men så länge som man inte har ett skuldsaldo så borde man inte ha några problem att hitta en långivare som är villig att låna ut pengar.

UC
Myloan.se använder sig av Upplysningscentralen för sina kreditupplysningar men med den stora fördelen att de tar en enda kreditupplysning trots att de kontrollerar om låntagaren kan få ett lån hos flera banker och finansinstitut. Något som underlättar om man vill vara säker på att man hittar det bästa lånet då man inte behöver oroa sig över att få för många förfrågningar hos Upplysningscentralen. På det här sättet så kan man få samma resultat med en enda kreditupplysning som man behövt 20 eller flera sådana om man ansökt om samma lån hos samma samarbetspartners som Myloan.se gör. Därför är Myloan.se ett mer förmånligt och enklare sätt att hitta ett privatlån som passar en själv och som helt enkelt förenklar hela processen.

Man får däremot en kopia på att flera långivare har fått tagit del av informationen som Myloan.se fick i sin kreditupplysning. Men det är inte separata kreditupplysningar utan det görs bara en enda och du som låntagare får bara informationen om att den informationen gått till andra långivare än Myloan.se.

Krav för att få låna pengar
Myloan.se har följande krav för att de ska kunna hjälpa en att få ett lån:
Minst 18 år gammal
Månadsinkomst på lägst 10 000 kr

Beroende på vilket belopp som ansökan gäller så kan det finnas fler krav och framförallt inkomstkravet kan skilja sig åt. Men det här är de krav som Myloan.se ställer för att de ska kunna hjälpa dig som låntagare att hitta en långivare som är villig att låna ut pengar. Men beroende på en del andra faktorer såsom om du har betalningsanmärkningar eller ett stort antal förfrågningar hos UC så kan det vara enklare eller svårare att få din ansökan beviljad. Men rent generellt så kan Myloan.se hjälpa en låntagare att få ett privatlån så länge som de uppfyller de generella kraven men kanske inte på det beloppet som låntagaren skulle velat ha.

Myloan.se gör det helt enkelt mycket enklare för en låntagare att veta vilka banker som är villiga att låna ut pengar. Men de gör det även mycket enklare att få en klar översikt över vad det kommer att kosta och om det finns andra alternativ. Något som man inte på samma sätt kan få om man inte använder sig av Myloan.se

Nackdelar med Myloan.se
Då Myloan.se inte lånar ut några pengar direkt till en låntagare utan enbart kopplar samman en långivare med en låntagare så finns det väldigt få nackdelar med att använda sig av Myloan.se. Men man får vara medveten om att Myloan.se inte samarbetar med alla banker och finansinstitut som finns i Sverige även om de samarbetar med de flesta sådana. Det betyder att det kan finnas en möjlighet att det funnits ett bättre lån för låntagaren. Men även om så är fallet så hade det inte varit enkelt för låntagaren att hitta det privatlånet.

Sammanfattning
Myloan.se är en rådgivningstjänst och kreditförmedling och sköter själva ingen utlåning. De ser enbart till att en potentiell låntagare får en möjlighet att hitta långivare som är villiga att låna ut pengar till låntagaren. På det sättet så får en låntagare en unik möjlighet att jämföra mellan olika krediter men de får även en möjlighet att hitta det bästa privatlånet som låntagaren har möjligheten att få. Något som man inte på samma sätt kan hitta eller få en översikt över om man inte använder sig av Myloan.se eller någon annan liknande tjänst och därför är det ett enklare sätt att låna pengar om man använder sig av Myloan.se istället för att själv ansöka om olika privatlån.