Upp till 500 000:-
Samla dyra lån
Svar inom 24h
Läs mer
Gratis ansökan
Upp till 500 000:-
Svar inom 7 minuter
Samla tidigare lån
Läs mer
Gratis ansökan
Upp till 350 000:-
Dubbel bonus med Ica kort
Lös dyra krediter
Läs mer
Gratis ansökan
Upp till 500 000:-
Samla lån
Ingen säkerhet
Läs mer
Gratis ansökan

Sevenday.se är en långivare som motsvarar alla förhoppningar en låntagare har på sin långivare då de erbjuder ett väldigt prisvärt privatlån. De har så stort förtroende på sitt egna privatlån att de har en prisgaranti för sina låntagare. Något som verkligen visar hur de själva ser på sin egen ställning jämfört mot andra långivare. Det här är väldigt ovanligt att man hittar en långivare som är beredd att redan från början säga att om du hittar ett bättre lån senare så matchar Sevenday.se det erbjudandet.

Sevenday.se har även en väldigt låg ränta som är självklart är likt andra långivare och är individuell så du kommer att få den lägsta möjliga räntan baserad på din finansiella situation. Men Sevenday.se har även gjort det möjligt att enkelt att ansöka om ett privatlån genom deras hemsida och man har som potentiell låntagare även möjligheten att kontakta dem på telefon. Något som blir alltmer ovanligt i dagens it baserade värld.

Sevenday.se erbjuder sina låntagare möjligheten att låna mellan 10 000 kr och 300 000 kr med en valfri löptid på mellan 1 och 12 år. Med hjälp av deras lånekalkylator kan man även få en klar översikt över vilka kostnader som det här privatlånet innebär för låntagaren. Självklart har man som låntagare även möjligheten att lösa sitt lån i förtid om man skulle vilja.

Betalningsanmärkningar
Sevenday.se tillåter inte att deras låntagare har vare sig betalningsanmärkningar eller ett skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten. Vilket betyder att en låntagare som har antingen eller inte behöver ansöka om ett privatlån hos Sevenday.se då den ansökan inte kommer att bli beviljad. Sevenday.se satsar först och främst på ekonomiskt starka låntagare och det är även anledningen till deras möjlighet att erbjuda sina låntagare så pass låga räntor. Men betyder även att resurssvagare låntagare kan ha svårt att få ett lån beviljat om de inte uppfyller kraven som Sevenday.se ställer på sina låntagare.

Oavsett vilket belopp eller tid som gått sedan personen fått betalningsanmärkningen så accepteras inte betalningsanmärkningar. Men om man vill ha en möjlighet att låna pengar hos Sevenday.se så kan man om man har möjligheten vänta tills betalningsanmärkningen försvunnit. Annars rekommenderar vi att man ansöker om sitt privatlån hos en annan långivare för att undvika att få en förfrågan för ett privatlån man aldrig kunnat få beviljat.

UC
Sevenday.se samarbetar med både Upplysningscentralen och Bisnode Kredit AB för deras kreditupplysningar. Det är inte helt klart huruvida Sevenday.se använder sig av båda samtidigt eller om de beroende på lånebelopp använder sig av den ena eller den andra. Men man ska som låntagare utgå ifrån att de använder sig av båda företagen samtidigt. Därför kommer det troligtvis att registreras en förfrågan hos Upplysningscentralen även om det är ett lägre belopp som ansökan gäller.

Om man redan vet att man inte uppfyller de krav som Sevenday.se ställer på sina låntagare så är det onödigt att ansöka om ett privatlån då det enbart betyder en onödig förfrågan som kan påverka möjligheten att låna pengar senare. Men det finns väldigt få långivare som inte använder sig av Upplysningscentralen när det gäller privatlån och därför ska man jämföra långivarna och ens möjligheter att få lånet beviljat före man ansöker om ett lån.

Krav för att få låna pengar
Sevenday.se ställer följande krav för att en låntagare ska få låna pengar:
Minst 20 år
Vid en sökande minst 120 000 kr i årsinkomst
Inga betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogden
Inga SMS-lån
Mantalsskriven i Sverige i minst 3 år

Det här är de generella kraven som Sevenday.se ställer på alla sina låntagare. Även om det är ovanligt att se en långivare som kräver att en låntagare inte har några sms-lån så är Sevenday.se en långivare som ställer det kravet. Om man som låntagare har sms-lån så kommer inte Sevenday.se att låna ut pengar till den låntagaren. Beroende på vilket belopp som ansökan gäller så kan inkomstkravet skilja sig åt och även vilken ränta man i slutändan blir erbjuden av Sevenday.se. Men om man uppfyller de här generella kraven så har man en stor möjligt att få ett privatlån hos Sevenday.se beviljat.

Nackdelar med Sevenday.se
För vanliga och relativt resursstarka låntagare så finns det väldigt få nackdelar med att låna pengar hos Sevenday.se då de erbjuder en väldigt låg ränta på sina privatlån. För mer resurssvaga låntagare så kan det vara väldigt svårt att få ett privatlån beviljat hos Sevenday.se framförallt då de har en regel mot sms-lån. Något som blivit en allt större anledning idag till varför en låntagare ansöker om ett privatlån och då för att samla och betala av de sms-lån som de har dragit på sig. Men med Sevenday.se så fungerar inte det.

Sevenday.se gör det möjligt att låna mellan 10 000 kr och 300 000 kr med en maximal löptid på 12 år som gör det möjligt att få just det privatlån som låntagaren vill ha. För det är sällan man behöver ett privatlån som inte rymmer sig i spannet som Sevenday.se erbjuder. De ställer rätt högra krav men erbjuder även en bra ränta och som sagt så finns det få nackdelar med att låna pengar hos Sevenday.se.

Sammanfattning
Sevenday.se är en väldigt bra långivare inom privatlån och som även erbjuder en prisgaranti på sina privatlån vilket betyder att om du skulle få ett bättre låneerbjudande så matchar Sevenday.se detta. Något som inte är speciellt vanligt när det gäller långivare och som ändå förser låntagaren med en viss trygghet när det gäller att välja långivare.

Sevenday.se har generellt sett höga krav på sina låntagare och har framförallt inriktat sig mot mer resursstarka låntagare och har därför en del regler som väldigt få andra långivare har. Man kan till exempel inte låna pengar hos Sevenday.se om man har sms-lån. De accepterar inte heller att låntagaren har betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten.

Men för de som har möjligheten att få ett privatlån beviljat hos Sevenday.se så rekommenderas det starkt då det inte finns så många långivare som erbjuder så låga räntor. Även om man vill låna större belopp så är det få långivare som gör det möjligt för en låntagare att låna upp till 300 000 kr.